Tjedan dobre hrane ovog vikenda u Splitu

Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.

Posjetitelji će moći besplatno  sudjelovati  na kulinarskim radionicama najboljih hrvatskih chefova, degustirati hranu te isprobati i kupiti mnogobrojne delicije najboljih malih i velikih proizvođača domaće hrane.

Program:

SUBOTA

11:00h  Cordon Bleu pastry chef Tereza Alabanda / CREME DE LA CREME PATISSERIE /
           
Slastica bezgrješno zadovoljstvo

12:00h  Ante Udovičić / PARADIGMA /
             Moderna mediteranska kuhinja

13:00h  Ivan Nikolić i Marko Grcić / CHOPS GRILL /
            Marinirani janjeći kotleti

14:00h  Ivana Čuljak Lošić / BOKERIA /
           Zimski menu

17:00h  Zoran Delić i Mišel Tokić / PODRAVKA /
           Subotnji meni: od juhe do deserta u 45 minuta:
           Krem juha od bundeve sa sjemenkama  / Krem juha od gljiva
           Ječam s povrćem i crvenim radičem /
           File brancina (lubina) punjen blitvom i škampima
           Cheesecake s umakom od vanilijie i jagodama

18:00h  Frane Šerka / F DE MAR /
           More – Dalmacija

19:00h  Nenad Đurašinović / BEPA! /

 

NEDJELJA

11:00h  Marijo Čepek i Saša Vranić, chef restorana i Mirjana Pilipović, chefica slastica / ART GOURMET KALELARGA /
            Maruni

12:00h  Goran Dedić – Žanko / BRASSERIE ON 7 /
            Gourmet burgeri

13:00h  Goran Marunčić / KAŠTIL SLANICA /
            Gusarska plata – jela omiške stine, mora i Cetine

14:00h  Onat Ozyurt / KEBAP&MEZE BAR İŞTAH /
            Turske delicije

17:00h  Zoran Delić i Mišel Tokić / PODRAVKA /
            Nedjeljni meni: od juhe do deserta u 45 minuta:
            Krem juha od cvjetače i brokule  / Krem juha od zelenih i bijelih šparoga
            Svinjski file punjen paštetom od kikirikija u umaku od gljiva  / Gratinirani pire krumpir
           Chococake u umaku od pudinga čokolada – naranča

18:00h  chef Dario Mihovilović & vlasnik Mario Matijašević / DUJE /
            Riblji menu

19:00h  Sanjin Braco i Hrvoje Zirojević / KADENA – LAGANINI /
           Tatar od jadranske tune u čipsu od krumpira, pljukanci sa kozicama i tartufom, poširano jaje aromatizirano sa bijelim tartufom na kremi od kuhanog  češnjaka i kokosa sa uljem vlasca i čipsom od pršuta te jelo iznenađenja