8. Brač Film Festival u potrazi za novim volonterima

 

Preko 200 mladih ljudi iz cijele regije u proteklih 8 godina sudjelovalo je u organizaciji Festivala, a sada tražimo volontere za novo – osmo izdanje!

Ovogodišnji Brač Film Festivala održat će se od 10. do 13. kolovoza na otoku Braču u Supetru, a organizacijski tim već je krenuo u potragu za novim volonterskim snagama koji će imati priliku provesti 10 dana na otoku i pomoći u organizaciji događaja koji već osmo ljeto zaredom donosi svježi dašah filmske kulture na otok Brač.

Ako imate između 16 i 30 godina, volite filmove i kulturu te tražite novu avanturu za nadolazeće ljeto, volontiranje na Brač Film Festivalu svakako je iskustvo koje morate doživjeti.

Organizacijski tim festivala poziva sve zainteresirane da pošalju video prijavu preko službene web stranice festivala https://bracfilmfestival.hr/volontiraj-na-bff/. Za one znatiželjne, na webu je dostupna i galerija fotografija koja sadrži najbolje volonterske trenutke proteklih godina https://bracfilmfestival.hr/hall-of-fame-volonteri/. Rok za prijavu je 22. travnja

Volonterima je osiguran smještaj, dva topla obroka, akreditacija za ulazak na sva događanja i dovoljno slobodnog vremena za kupanje, sunčanje i gledanje odličnih filmova!