Baletni studio HNK Split upisuje nove polaznike

U tijeku je upis novih polaznika Baletnog studija Hrvatskog narodnog kazališta Split. Upisuju se djevojčice i dječaci vrtićke i predškolske dobi od četiri i pol godine, te školska djeca do osam i pol godina starosti, odnosno u dobi polaznika prvog i drugog razreda osnovne škole. U grupi za moderni ples primaju se polaznice i polaznici svih uzrasta osnovne i srednje škole.

 

Upisi se vrše svakog radnog dana u prostorijama Baletnog studija u Tolstojevoj 32  od 9 do 14 sati, a dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na telefonski broj 021/321985.

Upis u Baletni studio HNK Split ulaz je u svijet baletne umjetnosti i suvremenog plesa kojoj najmlađe podučavaju pedagozi i plesači splitskog Baleta: Albina Rahmatullina, Marijana Marevic Muslim, Tanja Cvitanovic, Elena Nikolaeva, dok je voditelj grupe za moderni ples Remus Dimache.

Osim redovite baletne i naobrazbe modernog plesnog izraza, polaznice i polaznici Baletnog studija imaju jedinstvenu priliku da se uključe u nastupe na velikoj kazališnoj pozornici HNK Split u popularnim baletnim predstavama kao što su Orašar, Esmeralda, Petar i vuk te na završnim javnim baletnim koncertima Studija koji se redovito održavaju na kraju kazališne sezone.

Mjesečna članarina iznosi 200kn vrticku i predskolsku grupu, a za školarce 240 kn. Muški polaznici, koji se tradicionalno teže odlučuju na bavljenje plesom, oslobođeni su plaćanja članarine a posebni popusti se odobravaju za dvije ili više polaznica iz iste obitelji.