Cabaret "Varaš ga, ne ostavljaš ga"

Nova predstava pod nazivom 'Varaš ga, ne ostavljaš ga' bit će  premijerno izvedena 27. listopada u Splitu u Domu HV-a 'General Ivo Jelić' u  Lori.

Autorica je Arijana Čulina koja je u ovom tekstu napravila naizgled nespojivo - šansonu s duhovitim kometarima koji se odnose na ljubavni život šansonjera i duhovite komentare o ljubavi i braku općenito. Ovo je još jedna predstava u nizu njezinih uspješnica s prepoznatljivim rukopisom.

Zabavnog je karaktera i u njoj svatko može naći nešto za sebe, a glazba i smijeh svima su hrana za dušu. Uz Arijanu u predstavi igra i Mirella Meić s kojom je već ranije surađivala na projektu francuskih šansona. Uspješan glumački debi Mirella je imala u mjuziklu Naša bila štorija. Izvođačice će na klavijaturama i harmonici pratiti još jedna zanimljiva umjetnica - harmonikašica, Danira Ipavec.

Izvedba predstave je u subotu 27.10. u 19:30 i već je rasprodana rasprodana te je otvorena druga izvedba u 21:00 h.

 

Prodaja ulaznica po cijeni od 70 kuna je od 15.10. u sustavu Croatia Tickets-a. Na blagajni Lore ulaznice možete kupiti od 22.10. u vremenu od 15 do 19 sati. S obzirom na veliki interes za ovu predstavu, ulaznice možete rezervirati na broj 091 528 4304 ili na FB Amadeus events.

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Kako se zove cabaret show u kojem Arijana nastupa uz pratnju gitariste Jadrana Vuškovića?