Dan otvorenih vrata GKM Split

Gradsko kazalište mladih Split poziva na Dan otvorenih vrata 30. listopada., a besplatno ćete moći pogledati  predstave "Propuh, papuče i punica" i "Crvenkapica". 

U nastavku pročitajte njihov poziv.

Koliko puta vam se dogodilo da ste htjeli pogledati našu predstavu, no niste mogli jer vam termin predstave ne odgovara zbog poslovnih ili privatnih obveza. Gradsko kazalište mladih za vas je pripremilo jedno iznenađenje.
Znamo da ima ranoranilaca baka i djedova kojima je kasno ići u kazalište navečer, također znamo da ima mama i tata koji su kroz jutro na poslu, a htjeli bi povesti svoje mališane da se zabave i nasmiju.

NE BRINITE!

Odlučili smo našu večernju predstavu za "Propuh, papuče i punica" odigrati u jutarnjim satima! A našu dječju predstavu za male i velike "Crvenkapica" u popodnevnim satima tako da svi imaju priliku pogledati naše hit predstave. Bake i djedovi mogu ujutro ravno s peškarije na predstavu a mame i tate dovesti svoje mališane popodne poslije posla.

U utorak 30. listopada pogledajte dvije naše hit predstave iz prošle sezone POTPUNO BESPLATNO!
DA, DOBRO STE PROČITALI... ULAZ JE SLOBODAN!

U 10.30h
"Propuh, papuče i punica" u režiji Ivana Lea Leme
Predstava je nastala prema istoimenom hitu Codyja McClaina Browna, koji je duhovitim pisanjem "o svojoj evoluciji od stranca do splitskog zeta" , razlikama između hrvatske i američke kulture i običaja, osvojio hrvatske čitatelje. Igraju: Bojan Brajčić, Lidija Florijan i Aneta Matulić.

U 17.30h
"CRVENKAPICA" u režiji Siniše Novkovića
Priču o Crvenkapici poznajemo svi. Uz malenu djevojčicu s crvenom kapicom, strašnog vuka i bolesnu baku učili smo govoriti i slušati. Ova vesela verzija jedne od najpoznatijih i najomiljenijih priča braće Grimm, donosi obilje pjesme, komike i gegova. Što će se dogoditi Crvenkapici na putu do bakine kuće pogledajte u našem Teatrinu.
Igraju : Mia Vladović, Nada Kovačević, Vinko Mihanović i Siniša Novković