Hit mjuzikl za djecu "Mi o vuku" stiže u Split!

Mjuzikl "Mi o vuku" donosi nam poznata zagrebačka producentska kuća B GLAD PRODUKCIJA koja je još 2010. prodrmala hrvatsku kazališnu scenu postavljanjem mjuzikla "Footloose" te od tada nižu uspješnice.

 Mjuzikl "Mi o vuku" u Splitu gostuje 26. siječnja u dvorani "Lora" s predstavama u 12:00 h te u 17:00 h.

Mjuzikl "Mi o vuku" poseban je po koječemu, a ponajprije što djeci donosi formu mjuzikla koju nemaju prilike često upoznati. Glavnu ulogu mjuzikla nosi pjevač Bojan Jambrošić koji je osvojio sva srca gledatelja diljem Lijepe naše nezaboravnim izvedbama i preobrazbama u televizijskom show-u "Tvoje lice zvuči poznato". Režiser Robert Bošković, iako mlad, potpisuje mnoge velike režiserske zalogaje uključujući i nedavno premijerno odigranog "Trubadura" u splitskom HNK.

Uz sve to ovaj izvrsni kazališni komad može se pohvaliti brojnim pamtljivim songovima i igrama riječi namijenjenim edukativnoj zabavi upravno onih najmlađih, djece predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole.

Sam mjuzikl poigrava se tematikom klasičnih bajki braće Grimm stavljajući ih u djeci razumljiv kontekst suvremenog doba i tehnologije koju ono nosi. Tim spojem baca se novo svjetlo na klasične priče u želji da se djecu na zabavan način poduči nužnosti kritičkog razmišljanja,a ne samo pukog primanja informacija kojima su bombardirana sa svih strana od elektroničkih medija te kreativnosti, toleranciji i osjećaju za pravdu.

Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 40 kuna.

Predstava je namijenjena djeci predškolske dobi i nižim razredima osnovnih škola.

Djeca do 3 godine ne plaćaju ulaznicu ukoliko sjede na roditelju.

Svoje ulaznice možete kupiti od ponedjeljka 21. siječnja na blagajni dvorane "Lora" od 15 do 19 sati ili online u sustavu www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

S obzirom da se očekuje veliki interes vaše ulaznice već danas možete rezervirati na broj 091/ 528 - 4304 & fb Amadeus events

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Koju operu je nedavno režirao Robert Bošković u HNK Split ?