Humanitarna akcija "ZA BOLJI VID"

Humanitarna akcija „ZA BOLJI VID“ u organizaciji Lions Cluba Marjan i Prokulture – oprervatorija kulturnih politika Split održati će se u srijedu, 3. svibnja u vremenu od 10 do 21 sat u prostoru Prokulture (Poljana Kraljice Jelene 1).

Cilj akcije „ZA BOLJI VID“ je prikupiti sredstava za kupnju tonometra (instrument za mjerenje očnog tlaka) Klinici za očne bolesti KBC-a Split.

Fotografije za ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju donirali su članovi Fotokluba Split: Iris Ban, Diana Junaković, Maja Stojić, Damir Borčić, Brigita Ercegović, Maja Prgomet, Vicko Vidan, Joško Stipanović, Ivan Galić i Vlatka Vela.

Predstavljanje akcije održati će se u 20 sati gdje ćete imati priliku i upoznati autore doniranih fotografija.

LC Marjan osnovan prije 25 godina je ženski klub u čijem radu predano i ustrajno sudjeluju sve njegove članice. U svom dugom humanitarnom radu organizirale su niz akcija tijekom kojih su prikupile značajna novčana sredstva s kojima su pomogle mnoge kojima je pomoć najpotrebnija. Pomagale su slijepe i slabovidne osobe, stare, nemoćne i bolesne, obitelji lošeg imovinskog stanja, a osobito djecu.

Dođite, pogledajte izložbu, kupite fotografije i podržite akciju!