Izložba polaznika ''Osnovnog tečaja digitalne fotografije Fotokluba Split''

U utorak, 3. prosinca 2019. godine u 20 h, u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvara se izložba polaznika Osnovnog tečaja digitalne fotografije Fotokluba Split.

Osnovni tečaj digitalne fotografije edukativni je program s dugogodišnjom tradicijom kojeg svake godine završi oko 70 polaznika. Polaznici svoju ljubav prema fotografiji razvijaju pod budnim okom naših voditelja tečaja, profesora Pere Dragičevića i Vicka Vidana, koji im prenose znanja i o teorijskom dijelu fotografije, ali ih vode i kroz praktičan dio i samostalan rad. Polaznici tako stječu tehnička i likovna znanja nužna za bavljenje fotografijom kao medijem umjetničkog izričaja. Izložba polaznika predstavlja nagradu njihovu trudu i priliku da izlažu, mnogi od njih po prvi put, u prestižnom galerijskom prostoru sa višedesetljetnom tradicijom kvalitetnog izložbenog programa. Ove godine za izložbu su se prijavila 23 polaznika generacije 2018./2019. godine, a prema selekciji mentora od svakoga su autora odabrane dvije fotografije za izložbu.

Izložba je realizirana uz financijsku potporu Grada Splita,Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Županije Splitsko-dalmatinske, a radove polaznika ''Osnovnog tečaja digitalne fotografije'' možete pogledati do 12. prosinca.

Popis autorica i autora:
Antonela Šafradin
Dragana Vukić
Darija Jelinić
Ines Bulić
Ivana Pejković
Ivna Jurić
Ivica Šćepanović
Jakov Radić
Jelena Dondović
Katarina Roje
Kata Šunjić
Katija Maretić Oluić
Leonela Buzov
Maja Jukić
Mijo Perković
Roko Botteri
Romana Jadrijević
Stela Duvančić
Ana Jerčić
Renata Cvitanović
Karmen Trumbić
Klaudija Lokas
Lucija Banović