Kazalište BESA konačno s Visa dolazi na kopno

Najnovije autorske predstave Kazališta BESA konačno s Visa dolaze na kopno. Tijekom siječnja splitska i solinska publika moći će pogledati „JaMajka Dream.“ Ane Paške i „Pendrekmena“ Cvetina Aničića i Ivana Lukića, te uživati u vrlo specifičnom vizualnom i estetski pomaknutom kazališnom izričaju specifičnom za ovo jedino profesionalno otočno kazalište u Hrvatskoj. 

Proteklu subotu JaMajka Dream je odigrana u Solinu, a 21.1.2016. Pendrekmen stiže u Split.

Otkad se premijerno razotkrio javnosti,  Pendrekmen, ingeniozni policajac, posljednijh je šest mjeseci istragu provodio u Srbiji, BiH, istočnoj Slavoniji te na dalmatinskim otocima. Prepune dvorane u Kiseljaku, Vitezu, Belišću, Hvaru... samo su potvrda kvalitete ove urnebesne komedije.


Autorski projekt dvojice genijalaca, Ivana Lukića i Cvetina Aničića u potpunosti je uspio... Stvoren je PENDREKMEN, lik policajca-klauna koji zna sve. On je nenadmašan u sprječavanju terorizma,  kriminala, korupcije... Njegove metode upotpunjene kulturom, uspravnim držanjem te životnom školom koju je prošao samo mu pomažu da u svakom građaninu vidi grešnika o zakon. PENDREKMEN će splitsku istragu provesti u Domu HV u Lori 21.1. u 19.30, a ulaznice se mogu osigurati na vrijeme putem www.croatia-tickets.hr ili rezervirati putem www.facebook.com/pendrekmen te na telefon 095-568-3846.
 

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Tko glumi Pendrekmena?