Komedija "Balkanski Sex i grad:čipka i čokolada" u Splitu 17.3.2018.

Predstava Bakanski Sex i grad održat će se u subotu, 17.03. u 20 sati u Splitu, Dom HV Lora.

Glume:

Ana Ćuk Katarina Korsa:  Čupka

Jovana Jelovac Cavnic: Čarna,

voditelj-muška zvjerka:  Marko Dolaš

Redatelj i tekst: Stanko Holcer

Trajanje: 80 minuta bez pauze

Predstava je  osmišljena kao BALKANSKI  SEX  i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-muzičkom performansu.

Nasmijat ćete se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“, uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče s muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme dok Marko Dolaš itumači lik zgodnog zavodnika Zvjerku.

Čupka  je sretno udana, majka troje dece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života . Njih dvije vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumiju.

Ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane od 16 do 19 sati te na prodajnim mjestima eventim.hr, Kiosci Tiska,  mjenjačnice Exclusive Change, Kompas, Petrol benzinske i . Cijena ulaznice je 70 kuna. www.croatia-tickets.com