Otvorena pretplata - novi pretplatnički ciklus HNK Split

Otvorena pretplata naziv je novog pretplatničkog ciklusa Hrvatskog narodnog kazališta Split koji se od danas može kupiti i koristiti, a namijenjen je redovitim posjetiteljima Kazališta koji, ukoliko kazalište posjećuju barem deset puta u sezoni, ostvaruju mogućnost značajnih popusta.

Za razliku od ostalih pretplatničkih ciklusa splitskog kazališta, kupnjom pretplatničkog kupona Otvorene pretplate pretplatnik ne kupuje određeno mjesto za unaprijed određene naslove, već stiče pravo na kupovinu ulaznica za deset predstava po vlastitom izboru tijekom kazališne sezone po povoljnijim uvjetima nego u slobodnoj prodaji.

Cijena jedne pretplate je 200 kuna, a obuhvaća deset kupona. Svaki kupon omogućava kupovinu jedne ulaznice na dan izvedbe  po cijeni od deset kuna i to neovisno o kategoriji sjedala. Pretplata vrijedi za sve predstave osim za premijerne izvedbe, gostovanja, te izvedbe Božićnog i Novogodišnjeg koncerta. No, i za te predstave pretplatnici ostvaruju popust od 20% uz predočenje pretplatničkog kupona. Cijena ove pretplate za studente je 100 kuna.

Kuponi Otvorene pretplate mogu se kupiti na blagajni HNK Split čije je radno vrijeme od petka do ponedjeljka od 9 – 19:30h, odnosno do početka večernje izvedbe, subotom od 9 -12h, te sat i pol prije početka izvedbe, a nedjeljom sat i pol prije eventualnog početka izvedbe.