Političar dolazi u Split

Ja se kandidiram, vi plaćate! Pošten političar je nesposoban političar – samo su neki od političkih slogana koji će odjekivati Hrvatskom.

Zvijezda popularne serije „Crno bijeli svijet“ i remakea kultnog filma „Leptir“ Slavko Sobin u novoj kazališnoj komediji „Političar“  hrvatskoj će javnosti pokazati kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovit će u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.

Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, ova urnebesna komedija demistificirati će izbore u Lijepoj Našoj i natjerati političare da se zamisle. Autor i glumac ne sumnjaju da će se mnogi u njoj i prepoznati.

Predstava igra u dvorani Lora u subotu,  26.1. s početkom u 20:00 h.

Cijena ulaznice je 70 kn,  a ulaznice su u prodaji na blagajni Lore (od 21.1. u radnom vremenu od 15-19 h) te na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr

Online ulaznice možete kupiti u sustavima croatia-tickets.com & ulaznice.hr

Rezervacija ulaznica na broj 091 528 4304 te na FB stranici Amadeus events.

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: U kojem filmu Slavko Sobin glumi zajedno s Rami Malekom?