Poznati Splićani pohrlili riješiti bračne probleme

Nova predstava Hit teatra, duhovita i uzbudljiva komedija MetODA za brak, jučer je do posljednjeg mjesta napunila Dvoranu Lora u Splitu, a kako uz obilje smijeha riješiti svoje bračne probleme, pohrlili su vidjeti i brojni poznati Splićani. 

Tako su u prvim redovima u ovoj 70-minutnoj humorističnoj predstavi prepunoj zaraznog humora i dobro poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa uživali i dugogodišnji bračni parovi Viktorija i Dino rađa i pjevač Giuliano i njegova supruga Kristina, kao i voditelj Ivo Perkušić i glumica Arijana Čulina. Zbog neočekivano velikog interesa za predstavu, čak je 200 ljudi ostalo na listi čekanja.

Najviše je pažnje plijenio uvijek dobro raspoložen Zuhra, odnosno gospodin Mikić, koji se zbog bračnih (ne)zgoda našao između dvije vatre, svoje supruge u ulozi Mateje Elezović, i opasne i britke bračne savjetnice, koju glumi Petra Težak, a obje su oduševile publiku svojim vrckavim i sigurnim interpretacijama.

Inače, obje su glumice završile glumu u gradu pod Marjanom, pa su posebno omiljene u splitskim kazališnim krugovima, a Mateja Elezović je osnivačica i umjetnička voditeljica Hit teatra koji uspješno djeluje već četiri godine, koji je zaslužan i za hit predstavu Vlaška posla što se i dan-danas nakon više od 50 izvedbi igra po pozornicama Lijepe naše. 

Nakon Splita predstava gostuje u Zadru, i to već u petak 5. veljače u HNK Zadar, a zatim se veseli trio vraća doma gdje će odigrati još dvije predstave za zagrebačku publiku. Smijeh je lijek za sve pa tko nije, ima priliku rezervirati svoje mjesto u jednoj od dvije izvedbe u Vidri, 10. i 24. veljače s početkom u 20 sati.