Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ gostuje u Lori

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj poznate predstave „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“, autora Stanka Holcera, dolazi nam nova urnebesna komedija „Brak za ručak, ručak za seks“ čija je premjera bila u svibnju ove godine. Komedija puna smijeha, opisuje ozbiljan problem tročlane obitelji koja muku muči kako preživjeti do "prvoga".
Predstava  u Splitu gostuje  25. listopada u Domu HV Lora s početkom u 18:15 i 20 h. 

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ na komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna danas u našem društvu.
Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević)  Natašina (Tijana Janković) rođena sestra i Marko (Ivan Ivanov) Natašin muž. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonjeri sa velikim problemima – bez novca da plate ratu za stambeni kredit.

Sasvim različiti po karakerima, svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju.
Hoće li, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti se, vidjet ćete u ovoj urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Predstava u 20 h je rasprodana, a ulaznice za izvedbu u 18:15 možete kupiti na  WWW.EVENTIM.HR  i  WWW.CROATIA-TICKETS.COM,

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo 2x2 ulaznice za predstavu u 18:15 h, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Gdje predstava gostuje 24. listopada 2019.?