Sarajevski Recept za bolji život

Predstava iz radionice najboljeg sarajevskog humora "Recept za bolji život", gostuje prvi put u Hrvatskoj i to u Splitu. Autorska komedija mladih sarajevskih glumaca Emira Fejzića i Adnana Gore dolazi u subotu (11. svibnja) u dvoranu Lora s početkom u 20 sati. Fejzić i Goro završili su Akademiju scenskih umjetnosti kao najbolji studenti, a obojica su dobitnici nagrada za najbolje mlade glumce.

Komediju "Recept za bolji život" prvi put su odigrali krajem 2011. godine, oduševljena publika tražila je ponovno izvođenje, pa je do sada ovaj komad na desetke puta prikazan u Sarajevu, ali i diljem regije.
- Do sada smo imali jako dobar odaziv publike. Ljudi na ovu predstavu reagiraju baš onako kako smo mi i željeli. Dođu, pogledaju predstavu, smiju se 70 minuta i odu kući jako zadovoljni što je i najbitnije - rekao je Fejzić, te dodao:

- Često nam govore da su se prepoznavali u situacijama koje mi igramo na sceni, što je možda i najveći kompliment za ono što radimo. Predstava govori o običnim ljudima iz naše okoline, o njihovim situacijama u kojima jedan od partnera uvijek bude razlog za sukob ili krivnju. Dovodimo te situacije i karaktere do ekstrema. Zanimljivo je to što u predstavi Adnan i ja igramo sve muške i ženske likove.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna se mogu kupiti u Music Shopu Koteks i na blagajni dvorane od ponedjeljka 6. svibnja od 14 do 20 sati. A najsretnijeg posjetitelja splitskog.portala nagraditi ćemo s dvije ulaznice. Dovoljno je na portal@split.com.hr poslati "Želim Recept za bolji život" i svoje podatke.