Sve je spremno za splitski kulturni spektakl Ansambla LADO

Split nestrpljivo iščekuje kulturni spektakl Čuvajmo naše blago koji nas za svega nekoliko dana, u petak 1. prosinca 2017. u 19 sati očekuje u Spaladium Areni. Umjetnici Ansambla LADO uvježbavaju posljednje korake za splitsku glazbeno plesnu priču koja će biti posebna i po inovativnoj, nesvakidašnjoj produkciji. Najmodernija svjetska tehnika stiže u Spaladium Arenu kako bi na impresivnoj 250 m2 velikoj pozornici ispunjenoj vrhunskom scenografijom, zvukom i osvjetljenjem na jedan sasvim novi, suvremen način predstavila putovanje hrvatskom baštinom.

LADO će Splićanima, uz najnovije svjetske trendove rasvjete i zvuka, na nesvakidašnji, moderan način predstaviti cjelovečernji program Ispod duba stoljetnoga. Uz vrhunski repertoar pjesama, glazbe te zavidne koreaografije koji obuhvaćaju narodnu baštinu iz različitih dijelova Hrvatske, Splićane će oduševiti očaravajućim autentičnim narodnim nošnjama starijim i od sto godina.

Posebnost nadolazećeg spektakla Ansambla LADO prepoznali su brojni ljubitelji kulture pa tako za koncert u Ansambla LADO vlada više pohvalan interes. Uz domaću publiku i medije, koncert će bez sumnje biti zanimljiv i brojnim gostima koji u predbožićno vrijeme posjećuju Split što je još jedan pokazatelj vrijednosti  i zanimljivosti i hrvatske kulture.

Ulaznice za nastup Ansambla LADO u Spaladium Areni, 1. prosinca u 19 sati mogu se kupiti online na Eventim.hr i croatia-Tickets.com, na svim Eventim prodajnim mjestima te na blagajni Spaladium Arene. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 80, 110, 140, 180 kn. Partner koncerta je HEP a medijski pokrovitelj Slobodna Dalmacija.

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Tko je od 1972. bio voditelj ANSAMBLA LADO?