Traže se volonteri za 2. Brač film festival

Nakon godinu dana, 14 filmova, i preko 1000 posjetitelja – Brač Film Festival vraća se na „mjesto zločina“ te od 11. do 13. kolovoza postaje epicentar filma i filmske umjetnosti u samom srcu Dalmacije – u gradu Supetru na otoku Braču.

U sklopu manifestacije Supetarsko lito, Brač Film Festival i ove će godine na veliko platno dovesti samo najbolje filmske naslove domaće, regionalne i svjetske produkcije.

Glavni program BFF-a održat će se u ljetnom kinu Supetar, dok će se filmovi iz natjecateljskog programa kratkog igranog filma moći pogledati u supetarskom amfiteatru. U jutarnjim satima u supetarskoj gradskoj knjižnici održat će se filmski program za najmlađe.

Brač Film Festival ove je godine potpisao suradnju s Akademijom dramske umjetnosti u Zagrebu te akademijama u Sarajevu, Banja Luci i Beogradu pa tako, osim filma, na Brač planira dovesti i mnogobrojne filmske profesionalce te one koji to žele postati te im ponuditi BFF: Industry edukativni program namijenjen mladim filmašima u sklopu kojeg će se održati predavanja i filmske radionice pod mentorstvom.

Prijave za volontere  otvorene su do 22. travnja, a sve mlade, vedre i radišne djevojke i dečke pozivaju se da ispune on-line prijavnicu koja se nalazi na službenim stranicama Brač Film Festivala (link).

Svi volonteri BFF-a imaju pravo na:

  • ulaz na sve filmske projekcije, filmske zabave i druga festivalska događanja
  • besplatan obrok i osiguran smještaj u kampu uoči i tijekom trajanja festivala
  • BFF majicu i akreditaciju
  • besplatne (i neprocjenjive) uspomene, nova iskustva, prijateljstva i - dobru zabavu!

Želiš volontirati na filmskom festivalu? Postani filmaš!

S obzirom da smo prošle godine u naš BFF virtualni sandučić zaprimili preko 700 prijava iz svih krajeva regije, ove smo godine odlučili su malo podignuti letvicu te dati prednost video-prijavama!

Što to znači?

Znači da u ruke uzmeš mobitel  ili kameru te snimiš video-prijavu na temu „Zašto želim volontirati na Brač Film Festivalu?“

Kako snimati?

Kako god želiš! Sve što tražimo je da u video-prijavi budeš ti – barem na nekoliko sekunda, a ostalo je na tebi! Nemoj se ograničavati i pusti mašti na volju! Najbolje i najkreativniji prijave ćemo  - pogađaš – objaviti na našim službenim stranicama zajedno s popisom ovogodišnjih BFF volontera.

Video-prijave trebaju trajati do jednu minutu, format može biti bilo koji (najbolje MP4).  Uz video-prijavu potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi na Brač Film Festival službenim stranicama. Državne granice – nisu i naše granice! Tako da kameru u ruke i priprema...pozor...SNIMAJ!

Prijave traju do 22. travnja 2016, a šalju se na: volonteri@bracfilmfestival.hr

Ako imate još kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno pišite na volonteri@bracfilmfestival.hr

Brač Film Festival organizira grupa mladih entuzijasta i zaljubljenika u film iz svih dijelova Hrvatske – i to samo s jednim ciljem – vratiti film na otoke i u otočka kina te barem na tri dana otok Brač pretvoriti u otok filma, filmskih profesionalaca i najvažnije – filmske publike.

Brač Film Festival održat će se uz potporu Grada Supetra, Turističke zajednice Grada Supetra te Hrvatskog audiovizualnog centra.

www.bracfilmfestival.hr