Upotpunite svoju kolekciju novom pločom Olivera Dragojevića "Tišina mora"

Nakon vinila "Vridilo je", "Familija" i "Noć nek' tiho svira" koji su izazvali veliki interes njegovih obožavatelja u prodaju je stigla još jedna nova ploča Olivera Dragojevića - "Tišina mora". "Tišina mora" Oliverov je posljednji studijski album, objavljen 2014. godine za Aquarius Records. Nagrađen je brojnim strukovnim priznanjima uključujući i četiri Porina među kojima je onaj za Album godine. Ovom pločom zaokružuje se ekskluzivna naklada Oliverovih djela koja su sada po prvi put dostupna na vinilu.
 
Na nezaboravnoj "Tišini mora“ nalazi se deset pjesama, ponajviše dalmatinskih šansona s potpisima cijenjenih autora; Tedija Spalata, Dade Pastuovića, Jakše Fiamenga, Branimira Mihaljevića, Arne Politeo, a za pjesme "Tišina mora" i "Zadnja karta" glazbu je napisao sam Oliver. Produkciju i aranžmane ovog kultnog albuma potpisuje Elvis Stanić. 

"Tišina mora" te preostale tri ploče Olivera Dragojevića dostupne su u Aquarius Music Shopu, svim boljim prodavaonicama glazbe, a mogu se naručiti i putem web stranice Cedeterija.com