Urnebesna komedija "Dame biraju" na traženje publike ponovo igra u Splitu

Zbog neviđenog interesa  splitske publike najveći regionalni kazališni hit čije izvedbe su praćene euforijom ženske publike i salvama smijeha ponovo će igrati u dvorani Lora u petak 02.12. 2016. s početkom u 19 sati.

Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME BIRAJU puni dvorane u svim gradovima Hrvatske, u Zadru, Rijeci, Puli i Zagrebu rasprodana je tjednima ranije a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.

Predstava govori o besposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.
Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.  Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o  popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u godinu dana svoga  postojanja odigrana više od 100 puta a dvorane su rasprodane i po 10 dana ranije.

Zato svi koji želite  doživjeti vrućžu atmosferu  noći kada DAME BIRAJU požurite na vrijeme po svoje ulaznice. Rezervacije ulaznice su moguće  na broj telefona:  095 5271852 kao i putem facebook stranice : www.facebook.com/komedija.u.lori/  ili na mail : komedija.u.lori@gmail.com.

Ulaznice se mogu kupiti i online putem sustava: www.croatia-tickets.com.

DAME BIRAJU – ALTEATAR SARAJEVO - Režija: Admir Glamočak

 Asistentica režije: Amra Mehić Igraju: Amila Terzimehić/Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić