Velika imena hrvatskog glumišta konačno u Lori

Sezonu predstava u dvorani Lora otvoriti će dvije istinske kazalište poslastice.
Poznata lica hrvatskog glumišta Ksenija Pajić, Matija Prskalo, Zijad Gračić, Mladen Čutura i Pero Juričić predstaviti će se splitskoj publici sa dvije komedije:
U petak 5.10. s predstavom "U zajedničkom stanu" te u subotu 6.10. s predstavom "Sarmica", obe izvedbe s početkom u 19:30 h.
 
 
“U zajedničkom stanu” - u nizu komičnih obrata, brzih izmjena ljubavnih zapleta, gledatelji će se susresti sa svakodnevnicom dvaju ljubavnih parova utjelovljenih glumom sjajne glumačke ekipe; Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Zijad Gračić, Mladen Čutura.
 
"Sarmica" - može li funkcionirati veza starijeg muškarca i mlade studentice, s kakvim se preprekama susreću i kolika je doza ljubomore poželjna? Odgovore na ta pitanja možete pronaći u intrigantnoj komediji u kojoj igraju; Ksenija Pajić, Pero Juričić i Mladen Čutura.
 
Ksenija Pajić, jedna od najvećih hrvatskih glumica, omiljena i od publike i kritike gostuje u Splitu nakon 23 godine: "Ne mogu vjerovati da su prošle pune 23 godine od mog zadnjeg gostovanja u Splitu. Sa ovim predstavama prošli smo cijelu Hrvatsku, reakcije publike su fantastične, a poziva iz Splita je bilo nebrojeno. Jako smo sretni što smo napokon uskladili termine i što ovu kazališnu sezonu startamo u Dalmaciji.”
 
Matija Prskalo, poznato lice hrvatskog glumišta, proslavljena u filmu i na kazališnim daskama obratila se splitskoj publici; "Drage Splićanke i Splićani pozivam vas na koktel smijeha i suza u Lori”.
 
Zijad Gračić, ljubimac ženskog dijela publike i jedan od najupečatljivijih lica s malog ekrana: “Uvijek je neopisivo zadovoljstvo gostovati pred splitskom publikom, za Split me vežu prekrasne uspomene, brojne uspješne predstave te se istinski radujem ponovnom dolasku u grad pod Marjanom”
 
Ulaznice po cijeni od 70 kn mogu se kupiti od srijede 26.9. na blagajni dvorane Lora, svaki dan (osim Nedjelje) od 14-19 h ili online u sustavu www.croatia-tickets.com.
 
Informacije i rezervacije na broj 091 528 4304 ili na facebook Amadeus events.