Vodimo vas na "Sjajne momke"

Trenutačno najveći regionalni scenski spektakl, predstava “SJAJNI MOMCI” u izvedbi vodećeg trojca iz hit serije “Lud, zbunjen, normalan” - Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića  u subotu 9.prosinca 2017. stiže u Spaladium Arenu.

Predstava "Sjajni momci” je komedija koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), inače zamjenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

CIJENA ULAZNICE: od 80,00 kuna.

Ulaznice su u prodaji od 10. studenog na prodajnim mjestima:

 Tisak Media Split, Vukovarska 207  Croatia Records Split, Narodni trg 11  Dancing Bear Split, Dioklecijanova 6  Smokvina travel, ulica majstora Jurja 13

preko sustava www.ticketshop.hr

 preko sustava www.croatia-tickets.com

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Prema čijem je tekstu nastala predstava Sjajni momci?