Za Dan žena komedija "Crnogorac u krevetu" gostuje u Splitu

Nakon ČAK 12 rasprodanih predstava i 6000 posjetitelja najgledanija komedija u novijoj povijesti Hrvatske i svakako najgledanija i najposjećenija predstava u Splitu ima svoje 13 izvodjenje u Splitu za Dan žena u četvrtak 8.ožujka s početkom u 20.00 u Domu HV Lora.

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres.

Sat i pol vrhunske zabave uz kazališnu predstavu i to najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena "Crnogorac u krevetu".

Njezin autor i jedan od dvaju likova na pozornici je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire sinonim i simbol komedije.

Ovu komediju od obične dijeli odličan tekst, vrhunsko glumačko umijeće i dobra scenografija.

Ova predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 6000 posjetitelja u 12 rasprodanih predstava u Splitu,1200 posjetitelja u dvije raspordane predstave u Slavonskom Brodu, 1000 posjetitelja u Šibeniku...1500 posjetitelja u pet rasprodanih predstava u Dubrovniku...jer ova se komedija po nekoliko puta igra u svakom gradu gdje gostuje.

Veliki je i izuzetan interes za ovu hit komediju.

Riječ je komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Crnogorac je osvojio publiku u svim gradovima Republike Hrvatske gdje je odigrao predstavu. Na  pitanje glumcu da li je iznenađen što je toliko prihvaćen u Hrvatskoj, odgovara:

 „Mislio sam da je samo splitska publika nezasitna. Odigrao sam u Splitu već 12 predstava 'Crnogorac u krevetu' i svaki put punimo sale, sve se predstave rasprodaju. Kada smo krenuli sa turnejama, nisam ni slutio da će biti u svim gradovima tako veliki odaziv publike. Predstave ponavljamo već i u drugim gradovima. Veliko mi je zadovoljstvo igrati u Hrvatskoj, jer je Hrvatska publika posebna, naročito u Varaždinu, Vinkovcima, Velikoj Gorici gdje nas je publika čekala nakon odigrane predstave da nam čestitaju jer, kako sami kažu, ne sjećaju se kada su posljednji put pogledali tako dobru komediju. Publika kaže da organizatori predstava svašta nazivaju 'urnebesnom komedijom', a u predstavi se nasmiju svega dva puta. Ovo je zaista urnebesna komedija, gdje se publika ne prestaje smijati…“

 

Pogledam to i ja i drago mi je, jer igram od srca, dajem sve od sebe, a publika to prepoznaje i zna da cijeni. Dokaz tome su, upravo, pune dvorane u svim gradovima. Sve što se radi, radi se zbog publike i ona mora uvijek biti zadovoljna. Komediju nije lako igrati, već najteže i publika mora izaći iz sale zadovoljna i mora dobiti od predstave ono što očekuje. Poslije naše predstave izlaze nasmijani, sa suzama u očima i to je zadovoljstvo pravi, i ja mogu igrati samo duže, ali kraće nikada – to organizatori svi moraju znati.“

prodaja ulaznica: 70 kn Blagajna dvorane(16.00-19.00, prodajna mjesta eventim.hr Kiosci Tiska, mjenjačnice Exclusive Change, Kompas, Petrol benzinske i www.croatia-tickets.com