Hajduk u srijedu na Poljudu igra zaostalu prvenstvenu utakmicu protiv Gorice

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 16.30 sati igraju protiv Gorice na Poljudu zaostali susret 4. kola SuperSport HNL. Podsjetimo, ovu utakmicu odgodio je povjerenik za natjecanje Josip Brezni po službenoj dužnosti zbog preklapanja s terminom utakmice kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu, Vitoria - Hajduk.

Bijeli su u petak odigrali derbi s Dinamom na Poljudu koji je završio rezultatom 1:1 te se i nakon te utakmice nalaze na drugom mjestu prvenstvene tablice s 27 osvojenih bodova iz 13 odigranih susreta. 

Gorica je u posljednjem kolu poražena u gostima kod Lokomotive rezultatom 2:1 te i dalje drži posljednje mjesto na tablici sa 6 osvojenih bodova iz 13 susreta. 

Hajduk i Gorica nedavno su u okviru 13. kola prvi put odmjerili snage u tekućoj sezoni, a Bijeli su tada u Velikoj Gorici došli do pobjede u nadoknadi utakmice pogotkom Marka Livaje

Glavni sudac utakmice je Fran Jović, pomagat će mu Luka Pušić i Anto Marić, a četvrti sudac je Ante Čulina. Svi su iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

Sve informacije o ulaznicama za utakmicu Hajduk - Gorica možete pronaći - OVDJE . 

Više informacija saznajte na hajduk.hr