Najveći auto spektakl u Dalmaciji - Adria Drift Series

Najočekivanija utrka u sezoni Adria drift serije održat će se u Splitu,  26.06.2016.  Spaladium Arena biti će domaćin profesionalnim drift vozačima iz Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Srbije i Slovenije.

Po prvi puta vozači će se susresti s vrlo uskom indoor stazom koja osigurava vrlo atraktivne i bliske borbe u kojima bi čak i poneki novaci mogli iznenaditi već renomirane  vozače.

Događaj će naravno biti obogaćen s Show'n'Shine auto show-om u kojem možete vidjeti prekrasne tuning automobile na koje vlasnici troše nevjerovatne svote novaca, BMW meeting-om i mnogobrojnim mogućnostima poput prilike da rezervirate jednu od mnogogobrojnih VIP loža sa savršenim pogledom na stazu!

Posjetiteljima koji bi željeli osjetiti "nešto više" biti će omogućeno da se voze s jednim od najvećih majstora u driftu Luka Marko Grošeljem. Zasigurno jedna od opcija koju morate razmotriti, jer dosad svi koji su se vozili s Lukom, izašli su s velikim osmjehom na licu.

 "Jako smo zadovoljni, da imamo priliku ljudima iz Dalmacije pripremiti i predstaviti spektakl kao što je Adria Drift Serija. Adria Drift Serija predstavlja najatraktivniji oblik motorsporta, drift (namjerno zanošenje stražnjeg dijela automobila - kontrolirano proklizavanje". Drift je sam po sebi već ionako zanimljiva disciplina, a u indoor Areni dobit će spektakularne dimenzije u smislu atraktivnosti, jedinstvenosti i adrenalina. Svi mi, pa vjerujem da i cijela Dalmacija, jedva čekamo borbe između vozača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije, Madžarske i Njemačke. Po zadnjim navodima na ovaj megaspektakl dolazi i njemački duo Drift Brothers, koje smo imali mogućnost vidjeti na prvoj utrci prošle godine. Nadamo se, da neće previše zadimiti Arenu, jer dečki nove gume totalno potroše unutar dva kruga...

 Naravno, ne smijemo zaboraviti ni na Show'n'Shine, a ni na BMW meeting, koji će se održati ispred Arene, te majstore RC Drifta, koji sve rade u deset puta manjoj dimenziji.

Želio bi pozvati sve, da dođu 26. 6. na treću rundu serije Adria Drift i uživo vide taj auto spektakl. Sigurno im neće biti žao."  - izjavio je  generalni menadžer Adria Drift utrka Drey.

Ulaznice  možete kupiti na linku.

Za naše čitatelje osigurali smo besplatne ulaznice , a sve što morate napraviti je poslati svoje podatke i odgovor na pitanje tko je prošlogodišnji vice prvak Adria drift serije na karte@split.com.hr s naznakom Adria DRIFT. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom 22.6.2016.