Naš Hajduk: Niksi Vlašić priključio se navijačkom puku i donirao za otkup dionica!

U novom projektu Udruge Naš Hajduk – „Za sva vrimena!“, svakodnevno se priključuju novi donatori koji donacijama za otkup dionica postaju dio povijesti Kluba. Svi donatori koji kroz 9 godina doniraju iznos od 7.500 kn, naći će svoje ime u parku posvećenom donatorima koji će se graditi u krugu Poljuda.

Među običnim navijačima, članovima koji se svakodnevno priključuju akciji i jedno poznato ime – Nikola Vlašić.  Popularni Niksi priključio se navijačkom puku i odlučio svaki mjesec donirati određeni iznos, pa će već kroz godinu dana osigurati svoje mjesto u tematskom parku.

U prošlom projektu Udruge Naš Hajduk, sudjelovao je i otac Joško koji je donacijom od 1911 kn, poklonio ime na dresu supruzi Veneri, zajedno s 2.200 ostalih članova.

Uz brojne navijače koji su se prošlog tjedna priključili drugoj etapi projekta otkupa dionica u odjelu za članstvo, veliki je broj i donatora koji su se s par klikova uključili putem internet stranice www.nashajduk.hr, te time svoje ime dodali na popis onih koji će se naći u tematskom parku na Poljudu.