Naš Hajduk: Potvrđeno prvih 12 imena koja ulaze u Hajdučku zajednicu

U amfiteatru Doma mladih na skupštini Našeg Hajduka članovi su prihvatili svih 12 predloženih kandidata za inicijalni sastav novog tijela Hajduka, Hajdučke zajednice. Time je Hajduk na raspolaganje dobio znanje, poslovno iskustvo i kontakte 12 stručnjaka koji su vlasnici, članovi Uprava ili direktori u uspješnim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu.

-         Hajdučka zajednica je ideja proizašla iz brojnih analiza i razgovora s članovima s ciljem unaprjeđenja izbornog procesa. Ona je potvrđena na prethodne dvije skupštine Našeg Hajduka te je na skupštini Hajduka u travnju postala službeno i dio Statuta. Drago nam je da su i ovaj put, glasajući o svakom od kandidata, članovi potvrdili da je ovo pravi put kako poboljšati izbore za Nadzorni odbor, rekao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Svaki od kandidata kratko se predstavio, a nakon toga se pristupilo glasovanju na kojem su svi kandidati prihvaćeni.

Inicijalni članovi Hajdučke zajednice su: Zvonimir Akrap (OTP banka, član Uprave), Toni Bartulović (Centaurus, direktor i suvlasnik), Roberto Bitunjac (Sberbank d.d., član Uprave), Branimir Britvić (Erste banka, direktor financijskih tržišta), Damir Dominiković (Henkel Croatia d.o.o., direktor prodaje za Hrvatsku i Sloveniju), Goran Jujnović Lučić (Odvjetničko društvo Jujnović Lučić Marković, partner), Goran Krizmanić (CFAO korporacija, član Uprave i predsjednik Uprave za zapadnu Afriku), Renato Miočić (SUB ROSA Grupacija, vlasnik i predsjednik Uprave), Ivan Ostojić (Wustenrot stambena štedionica d.d., član Uprave), Aljoša Pavelin (PBM Grupa, glavni izvršni direktor), Mario Pavić (Tankerska plovidba d.d., predsjednik Uprave) i Mijo Pašalić (Apfel d.o.o., vlasnik i predsjednik Uprave).

-         Čast nam je što smo danas i službeno postali dio Hajdučke zajednice, ali najviše nas veseli što ćemo u budućnosti biti na raspolaganju Hajduku i vjerujemo da ćemo doprinijeti svojim iskustvom i znanjem, rekli su novoizabrani članovi Hajdučke zajednice.

Uz temu Hajdučke zajednice Naš Hajduk je prezentirao rezultate članstva i projekta Za sva vrimena za 2020. godinu te sve učinjeno u prvih šest mjeseci ove godine.

 

Članstvo je već sada nadomak protekle godine po broju članova, a uskoro će se stići i do 2019. godine. Projekt Za sva vrimena će i 2021. godinu završiti rekordnim prihodima. Također, godinu je obilježila i kupnja 10000 dodatnih dionica kao i otvaranje parka Za sva vrimena.