SPLIT JE HAJDUK, HAJDUK JE SPLIT: Barutana za nedjelju sprema spektakl

Više od 15 000 članova učlanilo se u manje od mjesec dana u Hajduk što je odlična brojka i ujedno dobra pozivnica za nove članove.

 

  • Iznimno smo zadovoljni početkom i dosadašnjim tijekom učlanjivanja za 2018. godinu.

Veliki broj naših članova produžio je svoje članstvo raznim kanalima, i putem uplatnica i internetom, a Društva prijatelja Hajduka diljem Hrvatske i svijeta organizirali su već desetke različitih akcija i nastavit će sa svojim terenskim akcijama. Veseli nas zato da možemo najaviti i početak takvih događanja u Splitu koja započinju bogatim programom Barutane gdje se u nedjelju sprema jedna prava hajdučka fešta, najavio je Tomislav Babić, voditelj Odjela za članstvo dodajući kako nakon Barutane slijede i drugi kvartovi.

Osim učlanjivanja, u nedjelju od 11:00 sati počinje i druženje uz gradele, dolazi Rico, igrači te članovi Nadzornog odbora, a cijeli program završiti će koncertom na kojem će nastupiti Jole, Kuzma & Shaka Zulu, Milan Terze, Alen Nižetić, Johnny Gitara te Danijel i Tonći.

 

Važan dio programa biti će i prezentacije projekta otkupa dionica „Za sva vrimena!“ i predstavljanje budućeg tematskog parka na Poljudu.

- Članska iskaznica je onaj prvi korak kojeg svaki Hajdukov navijač treba napraviti. Kad postane član, navijač ima obvezu i odgovornost za svoj Klub. Odgovornost da klub ostane u vlasništvu svojih članova. Zato je drugi korak još važniji, a to je sudjelovanje u projektu otkupa dionica od strane nas članova. Na svim spomenutim akcijama, članovi će odmah moći ispuniti pristupnicu i postati dio projekta Za sva vrimena, te donirati mjesečno ili godišnje jedan iznos kako bi Hajduk i ostao naš, naglasio je voditelj projekta otkupa dionica Tomislav Mikulić.