Tri sretna člana dobit će priliku doživjeti utakmicu na Poljudu iz potpuno nove perspektive

Poljud. Domaća utakmica. Hajdukovci sa svih strana dolaze na tribine. Šušur. Iščekivanje, nervoza i optimizam. Glavni ulaz Kluba. Dobrodošlicu novim generacijama žele osnivači Hajduka. Pogled privuče odsjaj pehara iz Trofejne sale. Osjeća se vibriranje Poljudske ljepotice. Niz hodnik se nazire teren….

Utakmica Hajduk-Rijeka, 11.3.2017 godine, ostat će u posebnom sjećanju za tri člana koji su već obnovili članstvo za 2017 godinu. HNK Hajduk i Odjel za članstvo, povodom obilježavanja 20.000 člana, odlučili su osigurati nezaboravno iskustvo i doživljaj utakmice na Poljudu iz jedne drugačije perspektive.

Sretni dobitnici su Ana Hrgović (16) mlada Splićanka s ocem i mlađim bratom pohodi redovno domaće utakmice „bilih“:

  • Presretna sam jer nikada nisam bila u obilasku stadiona, a ovo je savršena prilika, još da pobijedimo bio bi ovo savršen dan. - dodala je simpatična Ana.

Iz Starigrada (Paklenica) dolazi dugogodišnji član Marko Tomić (31), kojem udaljenost nikada nije predstavljala prepreku da dođe do Poljuda. Iako ga je vijest o osvajanju nagradne zatekla, ubrzo se pribrao i sa oduševljenjem prihvatio poziv.

  • Naravno da dolazim, sutra je sve podređeno utakmici, svakako sam planirao doći sa ekipom na utakmicu, ali ne smeta što ste mi poremetili planove.

Posljednji sretni dobitnik, Splićanin Marko Erceg (42) u nevjerici nam je dodao:

  • Nikada ništa nisam dobio i onda prva nagrada ikada i to baš od Hajduka.

Marko je također dugogodišnji član, a ove godine je obnovio članstvo za rođendan Kluba.

Uz prisutnost na Poljudu na dan utakmice, naše sretne dobitnike čeka mjesto u B loži, poklon bon u iznosu od 300,00kn, jednodnevne akreditacije i još poneko iznenađenje.

 

NOVOST: Prije utakmice, članstvo možete produžiti i na prilazu istočnoj tribini gdje će se nalaziti mobilna jedinica Odjela za članstvo.

 

Prostorije Odjela za članstvo raditi će po već ustaljenom radnom vremenu na dan utakmice - 6 sati prije početka pa do same utakmice u 17h.

 

#budičlan #produžičlanstvo #doživiutakmicu