Udruga Naš Hajduk predstavlja EU projekt

Udruga Naš Hajduk zajedno s partnerima predstavit će  projekt "(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja" u subotu 8. srpnja u 11 sati u kino dvorani stadiona Poljud.

Partneri Našeg Hajduka na ovom EU projektu za koji se odluka o financiranju donosi do jeseni su Grad Split, Ekonomski i Kineziološki fakulteti Sveučilišta u Splitu, Odjel za sociologiju Sveučilišta u Zadru, Udruga Nogomet Plus i Splitski sveučilišni sportski savez. Projekt je prijavljen u sklopu natječaja "Podrška razvoju partnerstva organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa".

Ukupna vrijednost prijavljenog projekta je 1.199.667,90 kuna, a "hajdučka suradnja" je  koncept partnerstva brojnih pravnih subjekata iz različitih sektora (javni, privatni, civilni, akademski) koje povezuje ljubav prema Hajduku, a baš ta različitost sektora omogućuje brojne društveno korisne suradnje na brojnim poljima.

Za sada potvrđeni govornici na predstavljanju su Tomislav Mikulić i Slaven Tadić iz udruge Naš Hajduk, Krešimir Krolo s Odjela za sociologiju sveučilišta u Zadru, Marko Erceg s Kineziološkog fakulteta u Splitu te Toni Gamulin iz Splitskog sveučilišnog sportskog saveza.