Započela prodaja ulaznica za Hajduk-Everton po redovnim cijenama za sve gledatelje

U ponedjeljak 14. kolovoza započela je prodaja ulaznica PO REDOVNIM CIJENAMA ZA SVE GLEDATELJE (ne samo članove i/li pretplatnike) za uzvratnu utakmicu Play-offa Europske lige Hajduk - Everton koja će se 24. kolovoza od 21 sat igrati na Poljudu.

Online kupovina ulaznica - PRINT AT HOME (ekskluzivno za članove)

Online kupovina ulaznica moguća je samo za članove Hajduka s plaćenom članarinom u 2017. godini. Od 14. kolovoza članovi i pretplatnici ulaznice kupuju po redovnim cijenama. Kupovina online ulaznica omogućena je za istočnu, zapadnu tribinu te ulaz "U" na jugu. Svaki član može kupiti samo jednu online ulaznicu.

Za kupovinu ulaznice potreban vam je jednokratni jedinstveni kod koji se može dobiti na članskom sučelju. Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja i nakon toga dobiti potrebni kod. S kodom kojeg ste dobili možete obaviti kupnju na platformi Ticketshopa.

Za ulazak na stadion ulaznicu je potrebno isprintati. Bez predočenja isprintane ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion!

Cijena online ulaznice će biti uvećana za 5 % u skladu s uvjetima distributera ulaznica.

PRODAJA PO PRODAJNIM MJESTIMA (za sve gledatelje):

- Pored Fan shopa na Poljudu (ponedjeljak i utorak od 08 do 20 sati)

- Kućice nasuprot sjeveroistočnog dijela poljudskog stadiona (ponedjeljak od 9 do 20 sati)

- Cro Fan shop (Marmontova ulica, City Center one) - prema uobičajenom radnom vremenu

- HNK Hajduk je u suradnji s ovlaštenim distributerom ulaznica omogućio i dodatna prodajna mjesta za distribuciju ulaznica za navedenu utakmicu. Popis prodajnih mjesta diljem Hrvatske možete pronaći OVDJE