72 sata bez kompromisa i ove godine u Splitu i cijeloj Hrvatskoj

Treći vikend mjeseca listopada i ove je godine rezerviran za beskompromisno volontiranje! Akcija mladih koja je 2014. godine krenula iz Splita, i ove će godine okupiti veliki broj volontera diljem cijele Hrvatske koji će volontirati na različitim akcijama. U Splitu će se održati više od 40 akcija u kojima će sudjelovati više stotina volontera. Akcije su šarolike: od terapijskog jahanja, besplatnog kozmetičkog tretmana za korisnike Caritasa, druženja s osobama s posebnim potrebama do fizičkih akcija uređenja okoliša.

Akcija počinje u četvrtak navečer, 18. listopada, u velikoj sportskoj dvorani Studentskog centra u Splitu, gdje će se održati misa za volontere i dati detaljne upute volonterima o akciji u kojoj će sudjelovati. Slijede dva dana volontiranja, a subota navečer rezervirana je za humanitarni koncert na Rivi. Koncert će započeti u 21 sat, a sve prikupljene donacije bit će namijenjene Sigurnoj kući. Akcija će završiti misom i druženjem volontera u nedjelju, 21. listopada.  

Koga će se sve razveseliti u ova 72 sata, koja prijateljstva sklopiti, koliko mladih beskompromisno dati svoje vrijeme za druge, saznat ćemo nakon akcije. Ako imaš od 16 do 30 godina, priključi se akciji i beskompromisno volontiraj s mladima svoga grada.

Projekt u Splitu provodi udruga Studentski katolički centar Split – SKAC_ST, a prijaviti se može do 14. listopada na poveznici:

http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera