Čola zapalio Spaladium Arenu

''Dobra večer Splite! Dobra večer Dalmacijo!'' – tako je pozdravio Čola svoje drage Splićanke i Splićane nakon zaraznog hita 'Produži dalje' kojim je koncert otvoren. Zaista fakat. odličan petak u Spaladiumu!

Mjesecima očekivani dan konačno se i dogodio – Zdravko Čolić i 'Vatra i barut' stigli su u Split i već prvim taktovima prve pjesme zapalili Spaladium. 'Produži dalje' otvorila je koncert, a nakon toga – i očekivano – hitovi su se redali, a tisuće u publici uživale sa svojim Čolom!

Još jedan fakat. odličan koncert, još jedna Arena prepuna oduševljenih fanova! Temperamentni Čola i temperamentni Split susreli su se ovog petka u Spaladiumu koji je gorio! Hitovima, baladama, starim i novim pjesmama – poveo je Čola svoju vjernu publiku na putovanje kroz sve divne zajedničke godine, a svaka sljedeća pjesma iznova je potvrđivala onu tajnu vezu Čole i Splita.

Čola i Split, stari znanci, još su jednom potvrdili da im, kada se nađu, nema ravnih, a s više od tri sata energičnog nastupa, i Čola je potvrdio (nije da je bilo sumnje!) svoj status najveće regionalne zvijezde, miljenika publike onda, sada – i uvijek.

''Split je ostao kao jedan biser za vrhunac ove turneje koju sad već godinu dana vodimo svijetom, da tako kažem. I desilo se ono što najviše volimo – publika je sama odabrala svoje hitove. Ne možeš ti njima reći šta će s novog materijala voljeti ili šta će htjeti čuti uvijek.

I čini mi se kako je ovaj splitski koncert do sada jedan od boljih. Publika je tako fino reagirala. Bilo nam je vruće zajedno. Sve smo to podijelili i ostali skupa do samog kraja!'' – uz svoj šeretski osmijeh kratko je izjavio Zdravko nakon samog nastupa.

 

Više fotografija pogledajte u našoj Facebook galeriji.