Croatia Tickets - novi suvremeni on-line servis

Novi nacionalni projekt Slobodne Dalmacije "Croatia Tickets" suvremeni je on-line servis za prodaju karata za turističke sadržaje u Hrvatskoj te ujedno dvojezični turistički portal koji promovira ljepote, sadržaje i ponudu cjelokupne hrvatske turističke ponude.

Portal www.croatia-tickets.com zamišljen je kao centralizirani sustav prodaje karata za putovanje, prirodne, zabavne i kulturne sadržaje usmjeren prvenstveno stranim, ali i domaćim korisnicima. Karte će se osim preko računala i mobitela moći kupiti i na interaktivnim kioscima Croatia Ticketsa koji će biti postavljeni na nekoliko  najfrekventnijih lokacija u Hrvatskoj.

Na stranici, jedinstvenog i funkcionalnog dizajnerskog rješenja, posjetitelji samo u par klikova mišem mogu rezervirati i kupiti karte za putovanja, izlete, sadržaje i događanja koja su im zanimljiva. Na taj način Croatia Tickets promovira hrvatsku turističku ponudu na najbrži i najjednostavniji način i to ne samo tijekom turističke sezone, nego tijekom čitave godine, a osobito u vrijeme kada gosti planiraju putovanje i boravak u destinaciji.

Rezervacijom i kupnjom karata putem portala Croatia Tickets izbjegavaju se gužve i čekanje u redovima za kupnju ulaznice ili karte te se ujedno olakšava rad turističkim agencijama. Time se Croatia Tickets nameće kao idealan servis za organizaciju putovanja, ali i centralna platforma koja na jednom mjestu objedinjuje raznoliku ponudu usluga i proizvoda uz ponudu servisnih informacija...  

Osim što promovira destinaciju i nositelje turističke ponude, Croatia Tickets predstavlja platformu za razvoj novih turističkih proizvoda i posebnih oblika turizma, a umrežavanjem široke ponude i sadržaja, direktno utječe na razvoj i upravljanje destinacijom tijekom čitave godine uz snažnu medijsku podršku izdanja Slobodne Dalmacije, EPH izdanja, društvenih mreža te promo kanala partnera projekta MasterCarda.