"Ljetujmo zajedno" kampanja i u Splitu

Udruga Sehaliah i ove godine organizira akciju „Ljetujmo zajedno“, kako bi podigli svijest protiv napuštanja kućnih ljubimaca pred godišnje odmore. Cijeli 6. mjesec organiziramo događaje u sklopu akcije.

U jednom dijelu kampanje nam se ove godine pridružuju i vaterpolisti POŠK-a, sudjelovanjem u humanitarnom i promotivnom photo shootingu. Fotografiranje će odraditi udruga Todos Split, s kojom udruga Sehaliah učestalo surađuje na projektima promicanja prava životinja.

Fotografiranje pasa štićenika udruge Sehaliah s vaterpolistima održati će se u subotu 30.05. s početkom u 11h u ACI Marini Split.

Molim vas da obavijestite javnost o održavanju ove akcije, kako bi pomogli u ostvarivanju cilja akcije, a to je smanjenje broja napuštenih ljubimaca pred godišnje odmora. Pozivamo vas da uživo popratite ovaj prvi dio akcije „Ljetujmo zajedno“ i tako podržite humanitarni rad udruge.

Također, ako ste zainteresirani naknadno objaviti fotografije, molimo vas da nas kontaktirate na udruga.sehaliah@gmail.com, todossplit@gmail.com ili na 099/ 794 0101.