MDX+PSU+UNIST Innovation Challenge

MDX+PSU+UNIST Innovation Challenge je prilika da studenti Sveučilišta ​sudjeluju​ u jedinstvenom natjecanju između Sveučilišta u Splitu, Middlesex University London te Penn State University, USA. Sudjelovanjem u ovom natjecanju, osim što će obogatiti svoj životopis,​studenti mogu osvojiti i vrijedne nagrade poput sudjelovanja na godišnjem Summer Jam poduzetničkom kampu te programu Student Business e-Academy. 

Timovi od 6 studenata, dvoje s Penn State University, dvoje sa Sveučilišta u Splitu te dvoje s Middlesex University, će formirati timove koji će definirati problem ili potrebu te predložiti rješenje u jednom od 4 ključna područja: Green Technology; Social Entrepreneurship; In-the-home ili Transportation.
 
Svaki tim će imati 4 tjedna kako bi ostvarili sljedeće:
1) Upoznati svoje međunarodne kolege tj. članove tima
2) Napravili pregled četiri Innovation Challenge kategorije te definirali problem ili potrebu na kojem/oj tim želi raditi u jednom od zadanih ključnih područja     
3) Razvili koncept rješenja te ga provjerili/potvrdili koliko je to moguće unutar dodijeljenog vremena      
4) Izradili finalnu prezentaciju u obliku 3-minutnog videa

Nagrade će biti dodijeljene studentima najboljih timova od strane njihovih sveučilišta na nagradnoj ceremoniji u sklopu Global Entrepreneurship Week-a (18.studenoga 2015).
 

Prijava mora biti zaprimljena do 23:59 sati 18.listopada 2015., a nalazi se na linku http://bit.ly/1PgFIwg


Za više informacija zainteresirani mogu kontaktirati lugrcic@efst.hr