Najnovije vladarice ljetne modne špice u optikama Ghetaldus Split

Mačkasti okviri, stakla u pastelnim nijansama i upečatljivi detalji vodeći su trendovi u dizajnu sunčanih i dioptrijskih naočala za aktualnu sezonu. Nove kolekcije Jimmy Choo, Celine, Fendi, Dior, Dolce & Gabbana, Tom Ford, Ray-Ban, Police i brojne druge koje su pristigle u optike Ghetaldus Split, izrađene su od mješavine acetata i metala sa suptilno istaknutim ukrasima na krilcima i neobičnim siluetama koje, skrivajući vaš pogled, istovremeno privlače poglede svih oko vas. Klasičan glamur starog Hollywooda ovog proljeća i ljeta plijeni pažnju neodoljivim stilskim pomakom u obliku kreativnih detalja poput šarenih kamenčića na pozlaćenom metalu okvira, dok su ružičasta stakla i kolorne ručkice popularnih „lennonica“ stvoreni za urbane street-style trenutke.

Zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji njegovanja znanja, postojanosti i visoke kvalitete usluga, kao i vrhunske izrade, Ghetaldus Split s ukupno 10 vrhunski opremljenih poslovnica danas s pravom nosi titulu vodeće optike u Dalmaciji. Uz najsuvremeniju svjetsku opremu za dijagnostiku nedostataka vida i izradu naočala, u najdugovječnijoj dalmatinskoj optici očekuje vas i posebna pogodnost – besplatna kontrola vida uz kupnju novih okvira, leća ili zamjenu postojećih dioptrijskih stakala. Bogata ponuda premium fashion brandova sunčanih i dioptrijskih okvira osigurat će da pronađete idealan model za svoje lice, svoje oči zaštitite najkvalitetnijim materijalima, a pristupačan, ljubazan i stručan tim optike Ghetaldus Split pobrinut će se da vam posjet svakoj poslovnici ostane u najljepšem sjećanju. 

Za više informacija o luksuznoj ponudi vrhunskih modela sunčanih i dioptrijskih naočala, posebnim pogodnostima i revolucionarnim metodama pregleda vida posjetite web stranicu optike Ghetaldus Split: http://www.ghetaldus-split.hr/ te Facebook i Instagram profile: www.facebook.com/ghetaldus i www.instagram.com/optika_ghetaldus_split

 

Poslovnice optike Ghetaldus Split:

  • SPLIT – Ulica kralja Tomislava 13; Zadarska ulica 7; Ulica Ruđera Boškovića 16a; Hrvojeva 6
  • ZADAR – Knezova Šubića Bribirskih 7
  • ŠIBENIK – Jurja Šižgorića 1
  • METKOVIĆ – Trg Kralja Tomislava 3
  • IMOTSKI – Stjepana Radića 4
  • OMIŠ – Trg Sv. Mihovila 1