Okreni brojač donacija „Za sva vrimena!”

Svi donatori u projektu otkupa dionica „Za sva vrimena!” na web-stranici www.nashajduk.hr mogu vidjeti kakvo je stanje s mjesečnim uplatama i brojem jedinstvenih donatora. Naš Hajduk uveo je brojač za praćenje donacija kao novi korak u smjeru potpune transparentnosti, na što u Našem Hajduku stavljaju naglasak još od svog osnutka.

– Brojač donatora uveden je kako bi donatori, ali i navijači koji se još nisu uključili, mogli pratiti dinamiku otplate i kako bi proces bio što transparentniji. U projekt smo ušli s jednom mišlju, a to je da izgovora nema i da moramo uspjeti. Dvije su godine iza nas, otplatili smo ono što smo trebali i možemo biti zadovoljni, ali opuštanja nema, idemo zajedno u nove pobjede. – istaknuo je Tomislav Mikulić.

U projektu „Za sva vrimena!” trenutačno sudjeluje preko 3.100 donatora koji svaki mjesec odvajaju određeni iznos, a do sada su donirali više od osam milijuna kuna. Od početka veljače pa do danas projektu se priključilo nešto više od 300 novih mjesečnih donatora, što je znatno povećanje u odnosu na 2018. godinu.

– Godina je počela odlično, osjeća se entuzijazam i snaga. Svi moramo stati iza ovog projekta i zato pozivam svakog navijača da ne odgađa odluku i da se uključi u projekt prema svojim mogućnostima. Svakog donatora čeka posebna zahvala kao znak pažnje i vrijedna uspomena na njegovu ulogu u ovoj priči, dodao je Mikulić.

Hajdukovi su navijači prije dvije i po godine postali vlasnici jedne četvrtine voljenog kluba. Svi članovi okupljeni u udrugu Naš Hajduk otkupili su od tvrtke Tommy 24.53 posto dionica Hajduka, a prilikom sklapanja ugovora dogovoreno je da će navijači u idućih deset godina uplatiti Tommyju 35 milijuna kuna (koje će onda ta tvrtka odmah proslijediti Hajduku na ime sponzorstva). Potpisom tog ugovora započela je utrka s vremenom, a u prvih mjesec i po dana prikupljena su četiri milijuna kuna u sklopu akcije „Ili jesmo ili nismo”.

Uslijedio je projekt „Za sva vrimena!”, koji je u tijeku, a uključiti se može putem web-stranice www.nashajduk.hr ili osobnim dolaskom u Odjel za članstvo.