Organizatori 'Hmeljeva': Svjesni smo propusta, žao nam je!

Nakon brojnih kritika koje su uslijedila nakon sinoćnjem „Hmeljeva“ u ljetnom kinu „Bačvice“, posjetiteljima su se obratili i organizatori:

„Dragi posjetitelji, prije svega, zahvaljujemo se svima koji su sinoć došli na Hmeljevo. Istina je da cijeli craft pokret nastao ne iz želje za novcima, nego zbog želje da se strast prema pivu i kvaliteti prenese drugima. To je jedini cilj Hmeljeva.

Na žalost, ove godine u tome nismo uspjeli. Kao organizatori imali smo dosta propusta – o istima bi se moglo pisati danima. Želimo svima reći: Žao nam je.

Čuli smo sve kritike koje ste nam uputili. Nije nam nikada bio cilj na brzinu zaraditi a još manje na bilo koji način iskazivati nepoštovanje prema vašem slobodnom vremenu i novcu. Hmeljevo postoji i postojat će radi vas. Još jednom veliko hvala svima, svojim ste velikim odazivom pokazali da cijenite dobro pivo i da ste prepoznali naš dosadašnji rad.

Želimo se zahvaliti i volonterima koji su se trudili da neugodnosti budu manje.

U vidu isprike zelja nam podijeliti pivo koje je preostali te organizirati manje događanje o kojem ćemo Vas u narednih nekoliko dana i obavijestit. Još jednom hvala Vam na svemu.“