Predstavljanje Savjeta mladih u Klubu mladih Split

Klub mladih Split u sklopu svog programa kojim potiče mlade na aktivizam i volontiranje organizira predstavljanje Savjeta mladih Grada Splita, koje će se održati u ponedjeljak, 23.2.2015., s početkom u 18 h.

Savjeti mladih osnivaju se kao savjetodavna tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koja promiču i zagovaraju prava, potrebe i interese mladih na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini. 

Nedavno je odabran novi sastav Savjeta mladih Grada Splita, koji će u Klubu mladih predstaviti Antonia Kuzmanić, predsjednica, i Sanja Šušak, zamjenica predsjednice Savjeta mladih.

Je li istina da su članovi Savjeta mladih redom članovi političkih stranaka? Dobivaju li članovi Savjeta naknadu za svoj rad? Kakva su im prava i mogu li utjecati na promjene u Gradu? Kakvi su odnosi unutar Savjeta i jesu li članovi složni u donošenju odluka? S čime će se najprije uhvatiti u koštac i kakve će projekte provoditi? Na koji će način doći do glasa mladog naroda?

Antonia i Sanja dat će dati odgovore na ova i slična pitanja, a rado će odgovoriti i na pitanja i prijedloge iz publike.

Pozivaju se svi mladi da dođu na predstavljanje Savjeta mladih Grada Splita, pitaju  Antoniu i Sanju što ih zanima i daju im prijedlog za kvalitetniji život mladih u Splitu!