Prijavi se na Poduzetnički kamp 2014.

Poduzetnički centar Solin po drugi put, u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin, Zaokretom, U.S. Alumni Community of Croatia  i Mariviam Success Academy, organizira manifestaciju Poduzetnički kamp, čije je prvo izdanje polučilo sjajne rezultate. Poduzetnički kamp 2013. pratilo je više od 200 posjetitelja koji su imali priliku čuti interaktivna predavanja brojnih predavača iz različitih područja poduzetništva. Ovogodišnja manifestacija održati će se u Hotelu President u Solinu od 11.9.2014. do 14.9.2014.

Poduzetnički  kamp 2014. održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, i kao takvo sadrži u sebi nacionalni značaj. Značajnu financijsku podršku daju i Splitsko-dalmatinska županija te Grad Solin, koji su bili pokrovitelji i prošlogodišnjem skupu. KAMP 2014. zamišljena je kao manifestacija gdje će tijekom četiri dana sudionici imati mogućnost upoznati se s poduzetničkom problematikom, te nizom pozitivnih rješenja poduzetnika sudionika.

Posebnost manifestacije jest okrugli stol na temu “MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI U POSLOVNOM OKRUŽENJU”
Na okruglom stolu o toj temi muško-ženskih odnosa govoriti će po dvoje istaknutih predstavnika iz javnog i privatnog sektora, dok će posebnog predstavnika imati institucije. Na taj način će se navedena tema najbolje provesti kroz sfere poduzetništva i svih onih aktera povezanih s poslovanjem. Okrugli stol pružiti će okupljenima zanimljivu diskusiju, a zasigurno će dodatnu pažnju privući skorašnja objava imena sudionika.

Bitno je napomenuti da organizatori daju priliku poduzetnicima početnicima da predstave svoje ideje i proizvode (besplatna mogućnost izlaganja tijekom trajanja KAMPA), kako bi se naglasila pozitivna poduzetnička podloga gdje se svaka ideja može aplicirati na tržištu uz kvalitetnu edukaciju i pripremljenost. Izazovi modernog doba te ulaska Hrvatske u EU pružaju različite mogućnosti te su aplikacije na EU fondove i dalje jedne od primarnih tema na KAMPU. Razvojni put od ideje do aplikacije na tržište pokazati će radionica Lansiranje ideje pod vodstvom mentora Ivice Penića iz Mariviam Success Academy, dok će izazove poslovanja na višoj razini i očuvanja uspješnosti olakšati predavačica Kristina Ercegović, vlasnica tvrtke Zaokret i idejni tvorac projekta  Business Café čije je izdanje zaživjeti i u Splitu tijekom trajanja KAMPA. Brojni popratni eventovi dati će KAMPU manje formalni karakter, gdje će sudionici imati dodatne prilike za razmjenu iskustava u poslovanju.

Za detaljne informacije o Kampu kao i o načinu prijave posjetite web stranicu www.poduzetnickicentarsolin.hr i facebook www.facebook.com/poduzetnickicentar