Prvi NFT festival u Hrvatskoj

Šibenik će ovaj tjedan postati meka brojnih renominiranih imena iz NFT svijeta. Naime, od 11.-13.svibnja u resortu Amadria park, napokon stiže prvi NFT enabled Web3 festival. BlockDown Croatia 2022 održavat će se na pet različitih lokacija u Šibeniku, kombinirajući globalne govornike iz Web3 i blockchain zajednice s brojnim iznenađenjima za sudionike.

Više od 1000 ljubitelja NFTa, kriptovaluta, tehnologije i metaversa imat će priliku podijeliti svoja iskustva te poslušati vrlo zanimljiva predavanja. Glavna tematika prvog NFT festivala na hrvatskoj obali je snažna ekspanzija i prilike koje pruža Web3.

Kako je biti među najuspješnijima u svijetu NFT-a, kazao nam je jedan od predavača, Bruno Škvorc, blockchain autor i osnivač RMRK-a, najnaprednije NFT platforme.

"RMRK je jedinstveni NFT 2.0 protokol koji korisnicima omogućuje izradu i prodaju unaprijeđenih i prilagodljivih NFT tokena poput kupnje i prodaje digitalne nekretnine, odjeće i modnih dodataka za avatare, raznih modela virtualnog vlasništva nad imovinom i još cijelu paletu do sad nezamislivih mogućnosti. RMRK NFT tokeni su predvodnici potpuno nove ere u razvoju NFT-ova. 

Iznimno nam je drago biti dio prvog NFT festivala na hrvatskoj obali te javnosti predstaviti izuzetan potencijal RMRK NFTa. Vjerujem kako je BlockDown prepoznao neograničene mogućnost i autentičnost koju smo do sada, među rijetkima, ponudili na tržištu. 

Više informacija možete saznati na panelima, jer ću prvog dana predstaviti RMRK, na drugom panelu ću govoriti o izgradnji decentraliziranog metaverzuma, a kao poslastica za kraj, pričat ću o gorućoj temu brendiranja metaverzuma.

Posjetitelji će se sigurno zabaviti beskrajnim spektrom mogućnosti koje NFT svijet pruža, pronalaskom odgovara na pitanje u kojem smjeru ide i granica koje pomiče.

S obzirom na to da je RMRK mjesto inovacija, optimistični smo po pitanju planova za budućnost. Želimo izgraditi decentralizirani metaverzum kojim u potpunosti upravlja community, koji napreduje zahvaljujući tom istom communityu, dok u potpunosti koristi NFT 2.0 tehnologiju. 

Očekuje nas avantura za pamćenje!"

Jedna od posebnosti BlockDown Croatia 2022 konferencije bit će mogućnost skupljanja NFT tokena kojima će se moći otključati posebni interaktivni sadržaji na specifičnim lokacijama na kojima će se održavati program konferencije. Ne manje važno, posjetitelji NFT galerije moći će se okušati i u svijetu modnog dizajna te pomoću određenih naredbi( funkcija) izmjenjivati metaverse tenisica, hlača i majica. 

BlockDown je svoje dosadašnje konferencije začinjavao i metaverse zabavama, a sigurni smo kako i ovog puta  priprema nezaboravnu avanturu.

Vise o RMRK saznajte na : https://www.rmrk.app/