Saznaj besplatno: Kako bi Google predavao matematiku?

Dani i mjeseci su gotovo protutnjali pored nas i već je prošla godina dana od prvih radnih zadataka IMEF-a. Povodom svog 1. rođendana Udruga studenata informatičkog menadžmenta Sveučilišta u Splitu (IMEF Split) vam poklanja vrlo zanimljivo i dinamično predavanje u režiji Tonija Miluna, splitskog nekonvencionalnog profesora matematike s prebivalištem u Zagrebu. Nadaleko je poznat po svojim jednostavnim i konkretnim predavanjima koje je ovjekovječio kroz preko 1700 YouTube videa.   

Predavanje na temu "Kako bi Google predavao matematiku?" će se održati 28. studenog 2013. u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu s početkom u 16:00 sati, a druženje (po želji) nakon predavanja nastavit će se u caffe baru “Funky” u sklopu fakulteta.

Vjerovali ili ne, matematika je zaista sve oko nas, a Toni Milun je brojnim srednjoškolcima i studentima otkrio jednu sasvim novu dimenziju matematike i naučio ih kako istu mogu u potpunosti razumjeti i adekvatno primijeniti u svakodnevnom životu.

Ukoliko biste i vi htjeli biti dio grupe ljudi koja zaista shvaća meritum stvari matematike, bez obzira na to jeste li osnovnoškolac, srednjoškolac, student, zaposlena osoba ili pak umirovljenik, slobodno se pridružite ovom predavanju.

Bitno je naglasiti kako je ulaz besplatan, ali je ograničen kapacitet dvorane.