Seventy Venezia je nova oaza modne elegancije u Splitu

 U prizemlju TC Joker u Splitu otvorena je nova trgovina poznatog talijanskog modnog brenda Seventy Venezia. Tijekom službenog otvorenja Seventy Venezia je postao prava oaza modne elegancije, a predstavnici medija i uzvanici imali su priliku uživati u opuštenoj atmosferi te dobiti ekskluzivan uvid u kolekciju za nadolazeću jesen i zimu. Svoje favorite koji odišu venecijanskim duhom pronašle su Ana Gruica Uglešić, Renata Lovrinčević Buljan, Mirta Šurjak, Ana Opačak, Barbara Kutrović i Gabrijela Budimir i Marco Tiburzi -  Marketing and Sales Manager brenda Seventy Venezia.

 

 

 

Navike, prioriteti i stilovi neprestano se mijenjaju, no postoje određeni principi kojima se uvijek rado vraćamo. U ovom specifičnom trenutku dva su principa neizbježna – svestranost i udobnost. Moda redovito doživljava svoju evoluciju te se na taj način prilagođava određenom povijesnom trenutku, pa se tako pokazalo da je danas ključna kombinacija stila, udobnosti, sportske mode i klasike. Upravo zato je nastala i nova paradigma Seventy Venezia kolekcije.

 

Nova kolekcija brenda Seventy Venezia kreirana je pod paradigmom „Esencijalna sofisticiranost“ koja savršeno opisuje svaki komad koji se može pronaći na policama. Ona prati novi put kupovine odjeće, poštujući sirove materijale, njihovo porijeklo i mjesto proizvodnje, sa suvremenim, ali bezvremenskim visokokvalitetnim stilom, za širu i dugotrajniju upotrebu.

 

Cijela kolekcija predstavlja spoj između ležernog i formalnog koji se sve više produbljuje. Odjeća je udobna i elegantna, svaki komad je esencijalan i izrađen od visokokvalitetnih sirovih materijala, napravljenih s ciljem da budu ugodni za dodir i da traju iz generacije u generaciju.

 

Sve ljubiteljice jednostavne elegancije će vrlo lako pronaći nešto za sebe i svaku priliku, od klasičnih komada za svaki dan do profinjenih i efektnih detalja za posebne trenutke. Izbor je zaista svestran, jedino što vam preostaje je posjetiti novu oazu modne elegancije u Splitu i osvježiti svoju garderobu s daškom esencijalne sofisticiranosti!