Udruga Imaginacija organizira besplatne pripreme za državnu maturu

Uz nastavak postojećih i prepoznatih programa „Mala škola sociologije“ i „Što je film bez sociologije“ u novu akademsku godinu Imaginacija ulazi i s novim projektom – besplatnim pripremama za državnu maturu iz sociologije. Projekt je nastao s ciljem popularizacije i približavanja sociologije učenicima srednjih škola.

 Namijenjen je učenicima trećih i četvrtih razreda. Prilika je to da gimnazijalci i učenici upravne škole, koji to žele, prodube i prošire već stečena znanja. Također, učenici ostalih strukovnih škola imaju se prilike upoznati sa sociologijom kao znanosti i sociološkim pogledom na svijet, a sve u svrhu upisa na željeni fakultet.

Pripreme će se održavati kroz cijelu školsku godinu, subotom od 9:30 do 11:00 u prostorijama Filozofskog fakulteta (Zajčeva bb – Klerikat). Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail imaginacija.split@gmail.com ili putem Facebook stranice udruge. Prijava treba sadržavati ime, prezime, razred i školu polaznika, a prijaviti se možete od 7. do 23. rujna