Za sva vrimena: DPH Tučepi donirali 37.500 kuna

Društvo prijatelja Hajduka Tučepi uplatilo je ukupno 37.500 kuna donacije u sklopu projekta otkupa dionica kluba "Za sva vrimena!". Iznos je to za pet imena u tematskom parku za čije je idejno rješenje natječaj objavljen prošlog tjedna.

 

- Nismo u ovoj priči bitni mi osobno, pa niti kao DPH. Nama je samo u interesu da se ovaj projekt što bolje odradi. Želimo ovime potaknuti i sve druge DPH-ove, a onda i sve pojedine navijače Hajduka da se čim aktivnije uključe u ovaj otkup, kako bi jednom za sva vremena od Hajduka napravili ono što on i jeste – narodni klub, kazao nam je Frane Mravičić, predsjednik DPH Tučepi.

 

Istaknuo je kako je ova donacija plod rada kroz godinu dana tijekom kojih su Tučepljani organizirali više različitih donatorskih akcija. Posljednja je bila krajem rujna, a konačni rezultat je iznos dovoljan za pet imena koje će se naći u tematskom parku.

 

Jasno da vrijedni DPH Tučepi nastavljaju sa svojim aktivnostima u sklopu projekta "Za sva vrimena!". Ne misle se zaustaviti na ovome  nego žele i dalje biti jedan od predvodnika prikupljanja sredstava za otkup. Mravičić je još jednom pozvao sve navijače Hajduka i sve DPH-ove da se što aktivnije priključe projektu.

 

Inače,  DPH Tučepi ovom donacijom samo nastavljaju dokazivati da su jedno od najaktivnijih DPH-ova. Mjesto od manje od 2.000 stanovnika već s 534 člana pokazuje da su jedna od onih posebnih priča, ali njima je od vlastitih brojki mnogo bitnije da svi zajedno na kraju dođu do jedinog bitnog cilja – Hajduka u rukama navijača.