Artan Lili dolazi u Quasimodo

Beogradska noise-pop atrakcija Artan Lili dolazi u klub Quasimodo ovu subotu 22.12.2018.

Bend koji se najviše spominjao prethodnih par godina kada se pričalo o novim snagama na regionalnoj rock sceni. Grupa postoji od 2013. godine, ali se tijekom vremena postava ustalila u sada već prepoznatljivu četvorku: 
Marko Ajković – bubanj, 
Bojan Slačala – bas i vokal, 
Ivan Skopulovič – gitara i 
Romana Slačala – vokal, daire.
Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mjesta svih relevantnih top lista u regiji. 
Do sada su izdali dva albuma “Artan Lili” i “New deal”:
(https://artanlili.bandcamp.com/)


O NJIMA SU REKLI:
“Jedno od najjačih imena koja su se pojavila na regionalnoj sceni zadnjih godina su svakako beogradski Artan Lili koji od početka svog postojanja imaju svoju spiku i ne odustaju od nje. Ovo je bend o kojem ćemo još mnogo čuti narednih godina!“
-Siniša Miklaužić – muzički kritičar za Muzika.hr

“Artan Lili je nešto najzanimljivije iz regije što sam čuo u posljednjih nekoliko godina. Energična, plesna, pijevna i nadasve zarazna glazba nastala na korijenima ex Yu glazbene scene osvaja na prvu - rezultat je to čistog talenta, dobro osmišljenog načina izdavanja singleova i najviše od svega - vjere u svoj rad- “
-Sandro Njegovan – muzički kritičar za Sound Report

“Njihovi singlovi i spotovi se sukcesivno pojavljuju već mjesecima na dostupnim medijima, i sa zadovoljstvom bilježe novi pomak na ovdašnjoj muzičkoj sceni, u njenoj poeziji i samosvijesti.”
-Dragan Ambrozić – muzički kritičar  

“Artan Lili je jedan od onih bendova koji te "zaraze" na prvo slušanje - naletiš na spot na Youtube-u, odmah poželiš da čuješ još neku stvar, pa još neku... U sljedećem momentu već praviš cijelu listu koju slušaš na "repeat" u iščekivanju da izbace nešto novo.” 
-Ana Kalaba, 24 sata  

Karte u pretprodaji po cijeni od 40 kn:
-caffe baru Basket ( Domovinskog rata 42),
-Wave shopu (Trumbićeva obala 3 - Matejuška)
-klubu Quasimodo.
Na dan koncerta karta je 50 kn (ako ih bude).

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Na koncertu kojeg benda su kao gosti,u svibnju u Domu sportova nastupili Artan Lili?