DIKTATORI poručuju ''Ako padnem''

Jedan od koncertno najaktivnijih domaćih bendova, splitski Diktatori, predstavljaju se s novim singlom "Ako padnem".

Diktatori su bend koji već godinama na koncertima prati Marijana Bana, a uz nastupe s legendarnim frontmanom Daleke Obale, rado su viđeni gosti i na brojnim pozornicama diljem Jadrana. Nakon debija na Zagrebačkom festivalu s pjesmom koju je za njih napisao upravo Ban, za ljeto su pripremili modernu pop/rock pjesmu zaraznog plesnog ritma za koju je zaslužan autorski dvojac grupe Buđenje, Darko Bakić i Igor Ivanović.

"Ideja za suradnju s Darkom i Igorom nastala je prošlog ljeta, nakon jednog zajedničkog druženja Buđenja i Diktatora koje je potrajalo do dugo u noć. Sve što je ostalo od te večeri je naslov, a ostatak smo završili i snimili u novom studiju Igora Ivanovića u Zagrebu. Prezadovoljni smo pjesmom, već smo je uvrstili u naš repertoar, a pogotovo nam je drago da ženski dio publike reagira već na prve taktove pjesme!", kroz smijeh objašnjava Marko Jelavić, pjevač i frontman Diktatora.

 


Jelavić uskoro najavljuje i video spot za pjesmu, a redateljske palice uhvatio se Žare Batinović iza kojeg su sada već legendarni spotovi Gibonnija, Parnog Valjka, Olivera i Majki.