DJ Sam Feldt nastupa u klubu Central

Novootvoreni splitski klub Central nastavlja sa svojim planom, a to je Splitu priuštiti novi doživljaj klupskog života. Na svima poznatoj lokaciji kina Central u samom centru grada postaje novo okupljalište Splićana. Ovog petka u sklopu La Fieste svoju glazbu i energiju sa publikom podijelit će Sam Feldt, DJ i producent kojeg iznimno cijeni publika i struka.

 

Ljeto je pri kraju, no zabava u Centralu ne jenjava. Ovog petka u prekrasnom ambijentu kluba plesat ćemo sa Nizozemskom zvijezdom uz glamurozni performans La Fiesta artista, uživati u bogatoj kostimografiji te ostalim residentima La Fieste koji upotpunjuju ovaj glazbeno scenski doživljaj. Miguel Lara električni violinist, Nalaya Voice of Ibiza, te Manuel Moore električni gitarist samo su neki od performera koji redovno gostuju uz La Fiestu.

 

Ono što je vinulo Sam Feldta u vrh scene definitivno je njegov Deep-House hit ‘Show me Love’ koji je ugledao svijetlo dana početkom 2015., te je i dalje ostao jedan od najslušanijih klupskih hitova. Njegov nastup karakteriziraju melodije, puno energije i emocija zapakiranih u odličan groove, upravo ono što definira suvremenu dance scenu. Feldt nastupa na najvećim svjetskim festivalima gdje dijeli pozornicu s imenima poput Kygo, Robin Shulzom ili Oliver Heldensom, a ovog petka rasplesat će splitski Central.

Osim La Fieste koja je rezervirana za petak, radni dani kluba Central kroz mjesec rujan biti će od srijede do subote od 01 - 06h.