Festival koji zaslužuje podršku: Program Fibre od petka seli u nedjelju!

Zbog najave kiše s jakim naletima vjetra, zbog sigurnosti posjetitelja i izvođača organizator Fibra festivala odlučio je odgoditi prvi festivalski dan Fibre s petka, 22. lipnja na nedjelju 24. lipnja!

Iako smo jedva čekali današnje otvaranje festivala i prve punkerske tonove Rezervi s više strana najavljena kiša, a pogotovo najava nevere natjerala nas je da čitavi prvi dan festivala odgodimo za nedjelju 24. lipnja.

Tako Fibra počinje u subotu, 23. lipnja sa Slow Motion Suicideom, Markizom, Partibrejkersima, Letom 3, Rolom i Irenom Žilić, a Rezerve, She Loves Pablo, Kojoti, M.O.R.T., Vojko Vrućina, Krankšvester i High5 nastupaju u nedjelju, 24. lipnja.

Kupljena ulaznica za petak vrijedi i za nedjelju. Festivalska ulaznica za petak i subotu vrijedi za subotu i nedjelju.

Svi kojima ne odgovara promjena rasporeda povrat novaca mogu zatražiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznicu ili u slučaju kupnje online slanjem emaila na support@ticketshop.hr (Ticketshop.hr) ili info@croatia-tickets.com (Croatia Tickets).

Svi koji imaju festivalsku ulaznicu, a nedjelja im ne odgovara mogu zatražiti povrat novaca i kupnju karte za jedan festivalski dan po cijeni od 75,00 kn.

Također svi koji su planirali danas na ulazu kupiti kartu za prvi festivalski dan sada imaju priliku kupiti kartu za nedjelju danas i sutra na prodajnim mjestima ili online po cijeni od 75,00 kn.


______________
 

Kroz mjesec i pol dana otkrivali smo lineup ovog novopokrenutog alternativnog glazbenog festivala koji će se održati 23. i 24. lipnja 2018. godine na Tvrđavi Gripe, a sada objavljujemo satnicu i potrebne dodatne informacije za odličan provod na Fibra festivalu.

Program u subotu, 23. lipnja počinje s najnovijim glazbenim osvježenjem na sceni Slow Motion Suicideom (19:30), iza njih su alter rockeri iz Markiza (20:25), a onda headlineri Partibrejkers (21:30) i Let 3 (22:40). Zatim nastavljamo u sporijem tempu s domaćim momcima iz Rola (23:45) i završamo ovogodišnje druženje s domaćom kantautoricom Irenom Žilić (00:45).

U nedjelju, 24. lipnja prvi na binu penje se punk rock bend Rezerve (19:00), iza njih nastupaju She Loves Pablo (19:45) pa rock legende Kojoti (20:50). Iza Kojota na scenu dolaze Sinjani kojima se skače M.O.R.T. (22:00), a onda Vojko Vrućina (23:00)! Prvu večer završavamo s Krankšvesterom (23:50) i trap gospodarima High 5 (00:40).

Prema ranijim najavama, na Fibri je trebao nastupati Jonathan. Zbog nezgode i fizičke ozljede gitarista te nemogućnosti pronalaska zamjene u ovako kratkom roku, Jonathan je nažalost morao otkazati nastup na Fibra festivalu. Na njihovo mjesto ulaze groove/stoner bend She Loves Pablo!

I u subotu i nedjelju ulaz se otvara u 18:00 i ostaje otvoren do 23:55. Kada jednom izađete s Tvrđave, ulazak je moguć tek idući dan festivala, a djeci do 12 godina ulaz je besplatan uz obaveznu pratnju roditelja.

Festivalske ulaznice i dalje možete kupiti po cijeni od 120,00 kn, dok će na sam dan festivala cijena skočiti na 145,00 kn. Dnevne ulaznice možete kupiti po cijeni od 75,00 kn odnosno 95,00 kn na sam dan festivala.

Kartu kupite online http://pos.ticketshop.hr/hr/e/fibra-festival/1835/; https://www.croatia-tickets.com/en/event/fibra-festival%2022.06.%20-%20prvi%20dan ; https://www.croatia-tickets.com/en/event/fibra-festival-23-06-drugi-dan ili na prodajnim mjestima Ticketshop.hr-a: Croatia Records - Split (Bulićeva 1), Smokvina Travel (Matošića ulica 10), Dancing Bear Split (Dioklecijanova ul. 6), Tinkshop (Poljička cesta 69) i TISAKmedia Split (Vukovarska ul. 207 / City Center One).

Svi van Splita pronađite svoje prodajno mjesto na: http://pos.ticketshop.hr/hr/pos-list/.

Zafibrajte i vidimo se na Tvrđavi!

Fibra Festival podržava Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Huzzip, Iskon, Karlovačko i Jagermaister.