Julian Jordan & Kid Chris uz La Fiestu u klubu Central

 

16.09. Central će posljednji puta ove sezone biti domaćin La Fiesti, glazbeno scenskom spektaklu koji nam ovog petka donosi nastup čak dvije DJ zvijezde. Uz stalnu postavu od 40-ak La Fiesta performera Central će plesati uz Julian Jordana te Kid Chrisa.

 

Atraktivna nova lokacija noćnog života Splita još uvijek je klub Central, a petkom je posebno glamurozna kada La Fiesta preuzima pozornicu. Iznimno visok strop kluba idealan je za aerial akrobate koji na svili ili metalnim prstenovima pokazuju svo svoje umijeće, a pozornica ispred DJ pulta idealne je veličine za raskošne kostime i performanse. Da je jednako važna i glazba dokazuju imena koja gostuju u sklopu La Fieste. Ovog petka Nizozemski DJ i producent Julian Jordan dolazi u Central, a pridružit će mu se i njemačka atrakcija DJ i MC Kid Chris.

 

U petak 16.09. opraštamo se od La Fieste u klubu Central. Glazbeno scenski spektakl zaintrigirao je sve željne nove dimenzije noćnog života, a ovog petka za kraj donosi pravu glazbenu poslasticu.

Julian Jordan nizozemski je DJ i producent kojeg često povezuju s Martinom Garixom, a razlog tome je upravo njihova povezanost iz školskih klupa kada su zajedno pohađali glazbeni institut u Utrechtu. Jordan svo svoje umijeće već od jedaneste godine primjenjuje na elektronsku dance glazbu kada je i potpisao svoj prvi ugovor s nizozemskom izdavačkom kućom Spinin’ Records. Sve ostale je, možemo reći, povijest, jer njegova karijera od tada ima samo uzlaznu putanju.

Jordanu će se na pozornici pridružiti i Kid Chris, DJ, MC, producent i prije svega showman kojeg publika jednostavno obožava. Nastupa od Ibize, preko Dubaia, Miamia, godišnje ima preko 150 nastupa, a u svom setu kombinira uživo dance glazbu sa svojim odličnim vokalom i MC performansama.